wave
wave

Vse v enem CRM v oblaku
Klinična programska oprema je bila ljubljena srotcoD stsiparehT srenoititcarP

Iščete alternativo programske opreme CRM? Poskrbite, da bo vaše poslovanje pametnejše, boljše, hitrejše in takojšnje.
Clinic Software® je celoten nabor orodij, ustvarjen za pomoč podjetjem, kot je vaše, pri povečevanju prodaje, prihranku časa in organizaciji.

Vodenje Klinike
Programska Oprema v Oblaku, ki jo Dejansko želite Uporabljati

Razumemo stranko. Celovit sistem programske opreme za klinike je za podjetje velik korak, zato zagotavljamo celovito usposabljanje. Obstaja raven razumevanja, za katero menimo, da bi jo morala doseči vsaka stranka, in naša naloga je, da vas do nje hitro pripeljemo.

Vse, kar potrebujete za nemoteno upravljanje klinike.


Prodaja storitev, izdelkov, kuponov in tečajev zdravljenja prek spleta ali v ambulanti. Sprejemajte plačila z gotovino, karticami, kuponi, depoziti, točkami zvestobe in računi. Povezuje se z vašimi stopnjami zalog in zagotavlja, da so vsi podatki ažurni.

24 ur na dan, 7 dni v tednu in 7 dni v tednu sprejema rezervacije.

Vaš klinični dan v enem pogledu. Sprejemanje terminov po telefonu ali prek spleta na vaši spletni strani, v aplikaciji za rezervacijo klinike ali v družabnih medijih in načrtovanje vseh terminov na enem mestu.

Stranke se bodo pogosteje vračale k vam, več zapravljale in pridobivale napotitve!


Vgrajen je avtomatiziran paket za trženje s pripravljenim dvosmernim trženjem prek sporočil SMS in e-pošte. Ustvarite in oblikujte sporočila po meri za vse cilje in priložnosti ter izmerite svoj uspeh do konca!

wave
wave
wave

NE POZABITE RAZMIŠLJATI
MOBILNI MOBILNI TELEFON NA POTI

Ko razmišljate o programskih rešitvah, je treba upoštevati, da je sodobna ekipa vedno vklopljena, vedno povezana in neverjetno mobilna. Ko razmišljate o katerem koli novem orodju, tudi o ClinicSoftware.com, se morate prepričati, da tehnologija izboljšuje ta premik v produktivnosti in se prilega obstoječemu delovnemu toku vaše ekipe.

99 % zaščita pred neudeležbo

Termini, opravljeni prek aplikacije, bodo zavarovani s kreditno kartico, zato imate vedno možnost zaračunati stroške, če se ne pojavite.

Vaš pomočnik administratorja

Dodatnega uslužbenca, ki vam ga ni treba plačati. Avtomatizirano.

Izboljšana povezava z odjemalcem

Prejemajte potisna obvestila in ostanite v stiku s strankami. Pošiljate lahko obvestila o ponudbah in dogodkih ter samodejna sporočila "pogrešamo vas".

Na voljo v operacijskih sistemih iOS in Android

Ne glede na to, ali uporabljate iPhone ali Android, lahko imate svoje podjetje v žepu.

hero-image

BREZPAPIRNI OBRAZCI ZA SOGLASJE, OPOMBE IN SPORAZUMI
NA POTI

Ustvarite preproste in intuitivne delovne tokove, ki jih bo vaša ekipa upoštevala, da prihrani več časa in postane bolj organizirana. Z delovnim tokom lahko v obrazce posnamete in vstavite slike, rišete znotraj obrazcev, ustvarjate cenovne ponudbe in naloge v realnem času.
V realnem času je povezan s telefonom in tabličnim računalnikom za podpisovanje obrazcev soglasja strank, pisem in opomb. To je podjetjem zelo olajšalo komunikacijo in sodelovanje z ekipo, da bi se organizirala in prihranila prostor. Podjetje ClinicSoftware.com je v tem videlo potencial, ki bo omogočil, da bodo podjetja pametneje upravljala odnose s svojimi strankami.

ZAČNITE Z BREZPLAČNIM PREIZKUSOM ZDAJ
hero-image

Nad in izven

Prilagojena nastavitev za vsak paket. Pomagali vam bomo in uvozili vaše stranke, osebje, obrazce za soglasje, storitve in izdelke brez zastojev. Prav tako smo vam na voljo za brezplačno podporo in usposabljanje za vedno.


Imejte svojo blagovno znamko

Celoten marketinški paket za promocijo vaše klinike, zapolnitev terminov, več pregledov na Googlu in program zvestobe za pospešitev ponovnih rezervacij.Nič več upravitelja

ClinicSoftware to stori namesto vas. Upravljajte podatke o osebju, zalogah, blagajni in strankah v eni varni rešitvi v oblaku. Tako se boste lahko vrnili k skrbi za to, da bodo vaše stranke izgledale odlično in se dobro počutile.


Pridobite več sestankov

Izjemno intuitiven koledar sestankov za upravljanje strank in razporejanje osebja. Manj časa porabite za telefoniranje in pridobite več sestankov. Tudi ko ste zaprti.


wave
Zgodbe ali zanimivosti o strankah

Zagotavljamo Prvi Razred
Strokovna Podpora

Z odlično tehnologijo za avtomatizacijo trženja, ki jo ponujamo za večino organizacijskega dela, in orodji za vzdrževanje urejenosti lahko podjetje izkoristi pritok rezervacij in začne dosegati poslovne rezultate. Z avtomatiziranimi različnimi dejavnostmi lahko prihranite veliko časa za rast svojega podjetja.

wave
wave
wave

Povežite se z vodilnimi aplikacijami v panogi in izboljšajte svoje poslovanje

ClinicSoftware.com se povezuje z veliko spletnimi aplikacijami, ki jih že uporabljate (in nekaterimi novimi, za katere boste hvaležni, da ste jih našli), da bo vaše poslovanje potekalo kot še nikoli prej.

Desetnice na tisoče zadovoljnih uporabnikov
partner
partner
partner
partner
partner
partner
Marca se je močno povečalo število poizvedbe, vendar se naša posvetovanja niso ujemala, v trenutku, ko smo začeli spletne rezervacije s ClinicSoftware.com so posvetovanja potekala prek streha. Dobesedno se je tako zelo spremenila. Ta spletni sistem rezervacij deluje tako saj gre za takojšnjo spletno stvar. Funkcionalnost je popolna.ničesar ni treba spremeniti.
avatar
Tonie Manager, Pulselight Clinics
Vesel sem, da sem se odločil za migracijo z ClinicSoftware.com. Stvari so urejene zelo hitro, imel sem primere, ko sem je bilo treba dodati obrazce za soglasje za nova zdravljenja, ki so bili dodani v okviru uro, ker so me čakali pacienti. To je res dobra storitev.
avatar
Dr Hina Sra Founder, Cosmebeaute
Če ste iz velike verige klinik na primer in imate ljudi iz glavnega urada, ki želijo nekaj spremeniti. v 10, 20, 30 klinikah ne bo preveč težav, če boste imeli pogovor z ekipo ClinicSoftware.com. Naredili bodo svoje priporočila in razpravljali boste o tem, kako je to videti, ugotovili. kakšna je rešitev in kako bo videti na klinični ravni, nato pa razširljiv, saj lahko sistem počne vse te različne stvari.
avatar
Richard North Manager, Skinsmiths

Podjetja vseh velikosti so uspešna s programsko opremo Clinic Software

ClinicSoftware.com omogoča celotnemu podjetju 360-stopinjski pregled nad strankami, sestanki in olajša sodelovanje v vaši organizaciji ter vam pomaga vzpostaviti močne in trajne odnose s strankami za vodenje in rast vašega podjetja.


ZAČNITE Z BREZPLAČNIM PREIZKUSOM ZDAJ

POSTOPKI POMLAJEVANJA
(TELO, USTNICE IN OBRAZ)

Znak. Narišite. Brez papirja. Nova programska oprema omogoča načrtovanje in spremljanje številnih postopkov z uporabo pravih slik in predlog. S preprostim dotikom lahko v program zdravljenja stranke dodate injekcijo ali kateri koli drug postopek. Narišete lahko tudi gube in linije na obrazu in telesu ter tako beležite njihov položaj in spremljate njihov napredek.

ZAČNITE Z BREZPLAČNIM PREIZKUSOM ZDAJ

illustration